Änglagårdsskolan

Änglagårdsskolan är Sveriges ledande fotbollsskola för årskurs 7-9. Skolan är belägen i toppmoderna Prioritet Serneke Arena och har fotbollsplanerna som närmsta granne. Våra kärnvärden och värdegrund utgår från våra 4K: Kamratskap-Kul-Kämpa-Kunskap. Skolans koncept syftar till att skapa bästa förusättningar att kombinera skola och fotboll.

Om dig 

Att vara lärare är ett viktigt uppdrag. För att ge våra elever bästa möjliga förutsättningar att utvecklas söker vi rätt person till vår skola.

Vi söker en musiklärare som har höga förväntningar på elevers kunskaper, utveckling och värdegrund. Du som söker är en driven person med positivt förhållningssätt och delar våra värderingar och grundsyn på idrotten som verktyg för att skapa god hälsa och bra kunskapsresultat. Du har  en god kommunikativ förmåga, är tydlig i ditt ledarskap och har lätt för samarbete. I ditt vardagliga arbete har du förmåga att skapa tillitsfulla relationer med såväl elever, vårdnadshavare och kollegor. Vi ser också att du som söker har ett inkluderande arbetssätt där du arbetar aktivt med elevinflytande, pedagogisk planering och formativ bedömning utifrån ett salutogent förhållningssätt.

Arbetsuppgifter

I tjänsten som musiklärare på Änglagårdsskolan ansvarar du för att bedriva din undervisning i musik inklusive planering och utvärdering för årskurs 6,8 och 9. Undervisningen kommer att vara i halvklass. Som lärare bidrar du också till att vardagen fungerar för eleverna så uppgifter som pedagogisk lunch, rastvakt och läxhjälp kan ingå.

Parallellt med undervisningen deltar du aktivt i ditt arbetslag samt andra forum för kollegialt lärande och skolutveckling. Mentorskap ingår i tjänsten. Uppdragets förväntningar följer Skolverkets författningsordning och allmänna råd.

Kvalifikationer 

Vi söker dig som är legitimerad lärare och behörig att undervisa i musik. Vi ser att du har god kunskap om skolans uppdrag och tidigare erfarenhet av pedagogiskt arbete. Vidare har du som söker goda IT-kunskaper och är van att använda digitala verktyg i det dagliga arbetet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Tjänsten är på deltid 80-100%. Beroende på vilken behörighet du som söker har kan tjänsten med fördel anpassas med undervisning i annat ämne upp till 100 %. För anställning krävs ett utdrag ur belastningsregistret, det ska avse arbete i skola och förskola och vara mindre än ett år gammalt.

 

Anställningsform Tillsvidare med provanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Månadslön enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80-100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1
Kontakt
  • Cecilia Andersson, 0313820522
  • Martin Blixt, 031-3820523
Publicerat 2023-01-09
Sista ansökningsdag 2023-02-09

Tillbaka till lediga jobb